Придбати Контролер PCI-E-4xUSB3.0 Frime VIA VL805 (ECF-PCIEtoUSB008.LP)

Контролер PCI-E-4xUSB3.0 Frime VIA VL805 (ECF-PCIEtoUSB008.LP)

Опис