Придбати Роутер Wi-Fi TP-Link Archer AX23 (AX1800, Wi-Fi 6, 1хGE WAN, 4хGE LAN, MU-MIMO, Beamforming, OFDMA, 4 антени зовнішніх)

Роутер Wi-Fi TP-Link Archer AX23 (AX1800, Wi-Fi 6, 1хGE WAN, 4хGE LAN, MU-MIMO, Beamforming, OFDMA, 4 антени зовнішніх)

Опис